Takläggare Sigtuna

Klassiska tak för en klassisk miljö

Våra tak

VÅRA OLIKA TAK

Vi tillverkar alla våra tak på egen fabrik i Nådendal, Finland. Detta ger stora fördelar redan innan våra kompetenta takläggare börjar med installationsarbetet. Vi har god kontroll på kvaliteten, då vi genomför noggranna kvalitetskontroller. Vi kan genom att tillverka taket själva hålla bra priser på våra takprodukter och ha bra kontroll på leveranstiderna. När vi lägger tak är materialet på plats redan från början. Dessutom är vi flexibla och kan ta specialbeställningar direkt till fabriken!

Här berättar vi lite om de olika takmaterial vi kan erbjuda våra kunder:

  • LUJA-plåt. Detta plåttak har blivit populärt på den svenska marknaden, delvis beroende på sitt tegelliknande utseende, men också för dess lätthet och flexibilitet. LUJA-plåt är ett elegant tegelmönstrat tak som passar utmärkt som imitation av tegel i betong. Ett hållbart och säkert tak som har 50 års teknisk garanti och 20 års kosmetisk.

 

  • JALO-plåt. Detta stålplåttak har unika egenskaper och en speciell metod för fastsättning. JALO-plåten är produktskyddad och tillverkas på vår egen fabrik. Tack vare höga spontar har det en väldigt hög vattentäthet. Dessutom gör vårt unika sätt att fästa taket att skruvarna skyddas och inte syns, vilket ger taket jämna och vackra linjer. Du får ett skräddarsytt och måttbeställt tak med 50 års teknisk garanti och 20 års kosmetisk garanti.

 

  • ULJAS-betong. Ett klassiskt, men ändå modernt tegeltak som har suveräna egenskaper, hållbarhet och mätnoggrannhet. Detta tekeltag har en särskild beläggning som gör det mycket hållbart. Färgens hållbarhet garanteras med en teknik där färgpigmenten blandas i tegelmassan redan från början. Detta estetiskt tilltalande tak passar för stabilt byggda hus och det blir vackrare med åren.
Tillförlitliga takrenoveringar utförda av erfarna takläggare.